huseyin@kandulu.com 0532 053 98 75

Modele quilling martisoare

TEHNICA quilling se poate fi folosita cu succes pentru obtinerea unor martisoare DIN hartie originale. Indiferent, daca juniorul Tau se afla in clasele I-IV sau V-VIII, aceasta activez poate fi destul de captivanta pentru a-I mentine interesul cel Poutine cateva minute. Pentru a Marca venirea Primaverii, Poti opta pentru martisoare DIN hartie, pentru ca sunt usor de realizat, iar rezultatele sunt de fiecare data spectaculoase. IATA mai jos cateva idei de martisoare pe care le Poti realiza Impreuna cu Copilul Tau de 1 martie. . Mărțișorul quilling fluturaș este cel mai simplu mărțișor quilling pe care îl puteți visage, și este și Rapid. Budinca de gris Reteta budinca de gris este un Desert delicios si usor de preparat, care va fi PE placul copiilor, cu siguranta. IATA Reteta de preparare pentru budica de gris…. * bonus Tutorial Video: cum se lăcuiesc mărțișoarele și bijuteriile quilling Autor: Nicoleta Gherman, invatatoare la Scoala Generala Nr. 1 Ludus, Jud.

Mures Primăvara ne îmbie cu minunata-i paradă de floricele. Se pare că toată frunusețea DIN Jur este molipsitoare, așa că îi răspundem PE măsură.. AM făcut mai multe modele de mărțișoare quilling pentru 1 martie. Si cum spuneam mai devreme… se pare ca astept Vara. Va imbii cu o CUPA plina cu inghetata, DIN pacate doar quilling, Desi Zau ca IMI Lasa Gura APA daca mai ma UIT mult la EA. CUPA cu inghetata quilling, transformata en Martisor, este un modèle mai Poutine conventionnel, modèle par Inna, Dar se pare ca anul acesta nu am incercat mai deloc sa FAC martisoare traditionale. Dans functie de dispozitie, de inspiratie… Poti vedea si alte variante de realizare a felicitarilor si martisoarelor mai jos. Multumim mult pentru fotografiile trimise Doamnei invatatoare Alina Alexandra Constantin escu, de la Scoala Gimnaziala “Alexandru Popescu telega”, Comuna telega, Judetul Prahova. 4. la finale, Poti Adauga o Banda de hartie colorata si un FIR de Martisor.

4. Martisorul este Gata! ii poti Adauga un FIR Rosu cu Alb si il Poti Darui. AM, o Mică ședință Foto cu unele DIN mărțișoarele quilling de mai jos pe care le-AM lăcuit. La sfârșitul paginii mai aveți încă Două tutoriale video mărțișoare quilling: un Alt Model de fluturaș și un TRIFOI cu patru foi. AM observat ca inimioarele Mele quilling chiar au placut. Am primit cele mai multe Feedback-URI la acest modèle de Martisor. Sper ca inimioarele quilling sa fie purtate cu placere. Pentru un aspect mai Frumos si chiar mai intim este indicat ca aceste MICI bijuterii sa fie montate PE carton Negru. En plus, dans locul margelutei DIN Plastic, transparenta, mult mai aspectuoasa Arata o Pietricica stralucitoare. Stiu eu…

Dar nu am poze sa va ARAT. EI bine, mărțișoarele s-au transformationnelle în bijuterii-pandantive și cercei. Fluturele Alb cu inserții albastre este destul de măricel și atrage privirile. Cantece de iarna pentru copii in limba engleza cele mai Frumoase Cantece de iarna à limba engleza in varianta audio plus versuri: Jingle Bells, nous vous souhaitons un joyeux Noël, Santa… Dreptul la copilarie “O minte sanatoasa intr-un Corp sanatos.” Cel mai pretios odeur pentru PARINTI sunt Copiii. Asupra Lor trebuie indreptata toata grija si atentia, CACI de Buna Lor crestere Atarna… Pescarusii va oferim spre lectura Poezia “Pescarusii” scrisa de Adrian Pintea. Nu ai cum sa nu prinzi Drag de pescarusi, delicatele PASARI pe care le Poti vedea… Dacă la început ai dăruit mărțișoarele quilling simple, ajunge un simplu Strat de lac să le DEA o strălucire de bijuterie scumpă.

Fotomodelul și-a SCPUOM un zâmbet Enigmatic, unde nu i se vede strungăreața:) Vezi cum arată mărțișoarele Gata lăcuite în povestea mărțișoarelor.